Hirdetés

Új Predator PC a láthatáron



|

Az új Acer Predator PC már támogatni fogja a DirectX 11 API-t.

Hirdetés

Az Acer keményvonalas játékosoknak szánt komplett PC-jére már ráfért a vérfrissítés, na nem azért, mert eljárt felette az idő, csupán követi a fejlődést -- ahogyan erre az elmúlt években is volt már precedens. Az új modell lelkét adó processzor Intel gyártmány (Core i7 930), ami mellé 12 gigabájt memóriát és 1,5 terabájtos merevlemezt pakolt a gyártó, az operációs rendszer pedig a Windows 7 Home Premium változata.

 

 


Az Acer célja az új modell megjelentetésével valójában az, hogy a gép immáron támogassa a DirectX 11 technológiára épülő programokat, így ennek a célnak megfelelően került a gépbe NVIDIA GeForce GTX470 grafikus vezérlő.

 

 

Az AG7750-U2222 modell külseje nem sokat változik, az új hardver lényegében -- minimális változtatásokkal -- ugyanolyan narancssárga-fekete Transformers-jellegű házba kerül, mint amiben elődje is "lakott". A gép hivatalos ára 2000 dollár

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.