Hirdetés

Új, Sandforce-alapú G.Skill SSD-k



|

A G.Skill is beállít az SSD-meghajtót készítő gyártók sorába - a Sandforce vezérlőt választották.

Hirdetés

Hasonlóan sok más gyártóhoz, a G.Skill is úgy döntött, részese szeretene lenni az oly népszerű SSD-piacnak. A G.Skill a Sandforce SD-1200 vezérlőt választotta, melyhez a szokásos MLC NAND flash memória társul.

 

A Sandforce kontroller azért nagyon fontos, mert ellentétben a riválisokkal, ez kisebb kapacitás esetén is gyors adatátvitelt biztosít. A Corsair Nova szériájánál például minél kisebb a tárhely, annál lasabb az adatátvitel.

 

A G.Skill mérései szerint a meghajtó 216 megabájt per másodperces olvasási sebességet produkál, azonban egy hasonmásával RAID 0-ba kötve már eléri a 328,5 megabájtot másodpercenként. A másodpercenként 50 000 input/output műveletre képes SSD kiváló rendszermeghajtó lehet, de játékra is ajánlják.

 

A 40 gigabájtos modell ha nem is birkózik meg a játékokkal, a 80 vagy a 160 gigabájtos nagytestvére már talán. Természetesen a Phoenix széria minden tagja Sandforce-alapú. A meghajtók 3 év garanciával érkeznek, árukról nincs információ.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.