Hirdetés

Új SSD-meghajtók a SanDisktől



|

A SanDisk az idei Computex kiállításon negyedikgenerációs SSD-meghajtóit mutatta be.

Hirdetés

A 2010-es Computex kiállításon a SanDisk immáron negyedikgenerációs SSD-meghajtóit mutatta be a közönségnek. A G4-ről és a P4-ről van szó. A P4-et kifejezetten notebookokhoz méretezték, ezért elsősorban azokba ideális.

 

A nagyobbik, G4-es változat maximum 256 gigabájtos méretben lesz kérhető, olvasni pedig 220 megabájt per másodperces sebességgel tud, míg írni másodpercenként 160 megabájttal. Ez az elődmodellekhez képest jelentős fejlődést is jelent.

 

A notebookokba szánt P4 meglehetősen apró, az mSATA-s modul 26,8 x 30 x 3,4 milliméteres. A P4 8 gigabájtos változattól egészen 128 gigabájtos kapacitásig lesz elérhető. A tervek szerint idén ősszel kerül mindkét SSD forgalomba, az árakról viszont egyelőre nem tudni semmit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.