Hirdetés

Új széles formátumú építészeti Xerox lézernyomtató



|

Precízen nyomtat, másol és szkennel a Xerox 6622 akár A1 méretben

Hirdetés

A Xerox kínálatában nem egyedülállók a tervezői nyomtatási munkákhoz optimalizált, széles formátumú lézernyomtatók. Tavaly két monokróm modellről, az A1+ méretű nyomatokat előállító Xerox 6605-ről és Xerox 6279-ről számolhattunk be, a kínálat most kibővül a 6622-es készülékkel.

 

A Xerox vállalat új Xerox széles formátumú 6622 megoldása a mérnöki munkákhoz hangolt pontossággal dolgozik és meglehetősen gyorsan. Új széles formátumú fekete-fehér digitális nyomtató, fénymásoló és lapolvasó egyben, melyet mérnöki, valamint építőipari tervező és kivitelező cégek reprográfiai osztályai számára ajánl a Xerox, ahol műszaki rajzokat kell könnyen elérhetővé tenni és gyorsan sokszorosítani.

Xerox 6622
Xerox 6622

A Xerox széles formátumú 6622 megoldás percenként 22 darab D/A1 méretű (61 cm × 91,4 cm) oldal nyomtatására képes. 600 × 1800 dpi felbontásban nyomtat, illetve 600 × 600 dpi felbontásban szkennel, utóbbit színesben is. A lapolvasóval javíthatunk az elhasználódott eredeti példányok digitális képén: az automatikus háttér-elnyelő funkció segítségével készített másolatokon kevésbé feltűnőek a maszatokat és gyűrődések, így a kopott, sérült dokumentumok értelmezése is egyszerűbb. A színes érintőképernyős felületen ellenőrizhető a beolvasott lapok előnézeti képe, így elkerülhetők a tévedések, és a rossz minőségű vagy a felesleges nyomatok.


A 6622-es megoldás motorja ugyanaz a Xerox FreeFlow Accxes Print Server szoftver, amely a Xerox teljes monokróm széles formátumú termékkínálatának szoftverhátterét biztosítja. A FreeFlow Accxes szoftvernek köszönhetően minden széles formátumú Xerox berendezés ugyanazokkal a vezérlőprogramokkal és ugyanúgy működik, azonos szolgáltatásokat nyújt, ami minimálisra csökkenteni a betanítási költségeket, és nagyban megkönnyíti az átállást az új berendezésre.

 

A FreeFlow Accxes-ben több a nyomtatási sorok átfogóbb kezelésével a korábbi dokumentumok egyszerűen újranyomtathatók. Automatikusan a nyomtató-kiszolgáló postafiókjaiba, hálózati FTP helyre vagy távoli nyomtatóra irányíthatók a beolvasott dokumentumok, a színkalibráció pedig összehangolható más hálózati nyomtatókkal.

 

A Xerox széles formátumú 6622 megoldás 2010 májusától kapható lesz egy- és többfunkciós kiépítésben is.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.