Hirdetés

Új tápegységek az NZXT-től



|

Az NZXT bővítette kínálatát, és már tápegységeket is gyárt: az újdonságok a HALE90 szériába tartoznak.

Hirdetés

Az NZXT-t leginkább remek kiegészítőiről és kiváló házairól ismerjük, mint például a Phantom. Azonban a gyártó folyamatosan bővíti termékkínálatát, és most bemutatta első tápegységeit is. Az újdonságok a HALE90 széria nevet viselik.

 

A PSU-k több féle teljesítménnyel vásárolhatóak meg, a közepes energiaigényűektől egészen az extrém gépeket kedvelőkig mindenki találhat megfelelőt. A HALE90 550, 650, 750, 850 és 1000 wattos verziókban létezik, és mindegyik 80 Plus Gold-minősítéssel rendelkezik.

 

A legkisebb, 550 wattos táp hagyományos kialakítással rendelkezik, azonban a többi PSU moduláris elrendezhetőséggel érkezik; tehát a felesleges kábelek lecsatolhatóak, rendet tartva a PC belsejében. Mindegyik PSU befér a szabvány ATX-es házakba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.