Hirdetés

Új tápegységek az XFX-től



|

Az XFX Pro Series PSU-k 650, 750 és 850 wattos kiadásokban lesznek elérhetőek.

Hirdetés

Az XFX neve talán elsősorban a grafikus kártyákkal kapcsolatban lehet ismerős a felhasználók számára. A gyártó azonban tápegységeket is készít, és most bemutatta legújabb PSU-it, amelyek a Pro Series családnevet kapták. Három új modell érhető el az XFX kínálatában.

 

A nem moduláris kábelezéssel rendelkező Pro Series 650, 750 és 850 wattos teljesítményű modellekkel várja a felhasználókat. A tápok érdekessége, hogy egyetlen 12 voltos águk van, ennek maximális teljesítményét azonban az EasyRail technológiával sikerült tovább növelni.

 

A 80Plus Bronze minősítéssel rendelkező PSU-család hatásfoka eléri a 85%-ot. A harisnyázott kábelekkel rendelkező tápokba 105 Celsius-fokig ellenálló, japán kondenzátorok kerültek, valamint egy 135 milliméteres ventilátor. Az öt év garanciával megvásárolható tápegységek ára, teljesítmény szerint növekvő sorrendben: 67, 73 és 82 angol font.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.