Hirdetés

Új Thermaltake TR2 tápegységek



|

A TR2-es széria hat új modellel, és 88%-os hatásfokkal csábítja a felhasználókat.

Hirdetés

A Thermaltake bemutatta legújabb tápegységeit, amelyek a TR2-es szériát bővítik. Egészen pontosan hat új modellről van szó, amelyek kapacitása a következőképp alakul: 380 W, 450 W, 500 W, 600 W, 700 W és 800 W. Mindegyik PSU kiérdemelte a 80Plus Bronze minősítést.

 

Az akár 88%-os hatásfokkal üzemelő tápegységek nem moduláris kialakításúak. Egy darab 12 voltos águk van, várható élettartamuk 100 000 üzemóra. Az új TR2-es modellek rendelkeznek minden olyan védelemmel, amely egy modern tápegységtől elvárható.

 

A 120 milliméteres ventilátorral rendelkező PSU-kba 105 Celsius-fokig ellenálló, japán kondenzátorok kerültek. Sajnos a Thermaltake nem adott ki árlistát a TR2 Bronze tápegységekről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.