Hirdetés

Új vezeték nélküli Logitech perifériák



|

A Logitech legújabb vezeték nélküli billentyűzete és egere az MK520-as kombó.

Hirdetés

A Logitech kisebb szünet után több új terméket is bemutatott, a legfrissebb az MK520-as vezeték nélküli szett. A kombó-csomag billentyűzetet és egeret tartalmaz, pontos neve Logitech Wireless Combo MK520.

 

A billentyűzet szabvány, teljes méretű, lekerekített szélekkel. Az alacsony profillal rendelkező billentyűzet homorú gombokkal rendelkezik, a könnyebb gépelés érdekében. Több médiagomb is került rá, és a gyártó állítása szerint három évig is kitart az akkumulátor.

 

Az egér szintén normál méretekkel bír, és lézeres technológiát alkalmaz. Oldalt gumírozott betétekkel érkezik, a jobb fogás érdekében. Kialakítása kétkezes. A billentyűzet és az egér egyaránt az egységes, apró, 2,4 GHz-en működő jelvevőn keresztül kommunikál a PC-nkkel. Az MK520 ára ismeretlen.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.