Hirdetés

Újabb Corsair SSD-k érkeznek



|

A Corsair egy 90 és egy 180 gigabájtos modellel bővítette a Force SSD-családot.

Hirdetés

A Corsair bővítette a Force névre keresztelt SSD-családját. A SandForce SF-1200-alapú mozgó alkatrész nélküli adattárolók sorozatát ezúttal egy 90 és egy 180 gigabájtos modellel egészítette ki a gyártó. Előbbi F90, utóbbi F180 névre hallgat.

 

A 2,5 hüvelykes meghajtók 3 gigabites SATA interfészen át képesek kommunikálni, TRIM-támogatással rendelkeznek, maximális olvasási és írási sebességük pedig 285 és 275 megabájt per másodperc. A két új, eltérő kapacitású tároló bemutatásának célja az volt, hogy kitöltsék a maradék űrt a Force szériában.

 

A Corsair Force szériás SSD-meghajtói meglehetősen népszerűnek bizonyultak a piacon, a két új tárolóval a gyártó pedig már 40 és 240 gigabájtos határok között mindenféle kapacitású SSD-t kínál a felhasználók számára. Az F90-re és az F180-ra egyaránt három év garancia jár. Áruk 190 és 400 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.