Hirdetés

Újabb játékos notebook az MSI-tól



|

A DirectX 11-képes GE603 LED-es háttérvilágítást és Intel Core i5-ös processzort kapott.

Hirdetés

Az MSI bővítette játékos notebookjainak kínálatát: az új modell a GE603-as kódnévre hallgat. A 15,6 hüvelykes képernyővel rendelkező laptop LED-es háttérvilágítást kapott, és Intel platformra épül. A játékokról egy DirectX 11-képes GeForce GT 425M videokártya gondoskodik, 1 gigabájt memóriával.

 

A noteszgép rendelkezik az MSI saját fejlesztésű ECO motorjával, amellyel energiatakarékosság terén nyújthat némi pluszt. A gépbe egy Intel Core i5-ös processzor kerül, maximum 8 GB RAM társaságában. Merevlemez terén 320, 500 és 640 gigabájt kapacitású HDD-t választhatunk, ami mellé DVD-író, gigabites Ethernet, Wi-Fi-és Bluetooth-modul is jár.

 

A 2.1-csatornás hangszóróval, 720p-s webkamerával és 9-cellás akkumulátorral felszerelt GE603 játék-notebook áráról és pontos megjelenési idejéről az MSI nem adott ki információt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.