Hirdetés

Újabb NVIDIA-ház a Cooler Mastertől



|

A CM 690 II Advanced NVIDIA Edition igényes külsővel várja a felhasználókat.

Hirdetés

A Cooler Master és az NVIDIA együttműködésének jegyében már több termék is született, a legutóbbi ilyen a meglehetősen vitatható külsővel megáldott HAF X NVIDIA Edition nevű ház volt, vakítóan rikító színnel. A Cooler Master egy újabb NV-kiadású házzal jelentkezik, ezúttal azonban egy sokkalta igényesebb dizájn fogadja a felhasználókat.

 

A mostani házat a CM 690 II Advanced toronyra építették, illetve azt alakították át. Oldalra az NVIDIA logójának a fele került, előre pedig a teljes mintázat. A ház 214,5 x 511,8 x 528,8 milliméteres méretekkel és 9,19 kilogrammos tömeggel rendelkezik. Négy 5,25 hüvelykes meghajtó befogadására képes, kézzel szerelhető, az I/O-panel pedig felülre került, eSATA, két audio, két USB 2.0-ás csatlakozóval, valamint egy SATA dokkolóval.

 

Az 1,8/2,5 hüvelykes HDD/SSD adapterrel is ellátott házhoz két előkészített lyuk is tartozik, ha valaki vízhűtéssel szeretné használni. A CM 690 II Advanced NVIDIA Edition három ventilátort rejt magában: egy 140 millimétereset elöl és felül, egy további 120 milliméteres légkavarót pedig hátul. Ára 110 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.