Hirdetés

Január végén érkezik a Radeon HD 7950



|

A HD 7950 az új széria második legerősebb videokártyája.

Hirdetés

Az AMD január 31-én dobja piacra az új videokártya-szériájának második legerősebb vezérlőjét, a Radeon HD 7950-et. A kártya 1792 stream processzorral dolgozik, a 384 bites memóriabusz pedig 3 GB GDDR5-ös memóriát kezel.

 

A pontos órajeleket egyelőre homály fedi, a kártya viszont támogatja a PCI-Express 3.0-át és a DirectX 11.1-et is. Utóbbihoz Windows 8-ra lesz szükség. Az AMD újgenerációs kártyája 28nm-es gyártástechnológiával készül.

 

A gyártó eredetileg még karácsony előtt szerette volna piacra dobni a HD 7950-et, amely így viszont versenyezhet az NVIDIA Kepler GPU-jával. A Radeon HD 7950 várható ára 449 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.