Hirdetés

Januártól elfelejthetjük a Core 2 Duo nevet!



|

Az Intel 2008 januárjától egyszerűsíti termékeinek elnevezését.

Hirdetés

Az Ars Technica arról számol be, hogy az Intel 2008 január elsejétől megváltoztatja a termékelnevezési rendszerét. A változtatások annak szólnak, hogy a jelenlegi, nem egészen egyértelmű jelöléseket egységes rendszer váltsa fel, de ez nem jelenti azt, hogy mindenhol rövidebbek és egyszerűbbek lesznek az új nevek.

 

Például az Intel Viiv Processor Technology és az Intel vPro Processor Technology Intel Core 2 Duo Processor with Viiv - illetve with vPro - lesz. Ez tökéletesen kifejezi, hogy a jelenlegi, kétmagos technológiára épülő termékekről van szó, de ha büntetésből valamiért le kéne írnunk százszor, nem lennénk különösebben boldogak.

 

Megszüntetik a Core 2 Quad, Core 2 Duo, Core 2 Solo elnevezéseket is>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.