Hirdetés

Janus-arcú notebook a dupla képernyő kedvelőinek



|

A szerkesztőségben sokan használunk két monitort a munkánkhoz, ezért bejön az eleve így épült noti.

Hirdetés

Korábban már hallhattunk a gScreen SpaceBook-ról, most pedig már azt is tudjuk, hogy novembertől lehet majd megtalálni a kereskedelmi forgalomban, ami a kedvezőbb anyagi feltételekkel rendelkezőeknek akár szép karácsonyi ajándék is lehet. A két képernyő azoknak jöhet jól, akik hordozhatóban is szeretik a munkaállomásokat, esetleg egy repülőút alkalmával szeretnének videót vágni, fotókat szerkeszteni, weblapot készíteni, esetleg fordítani.

A képen látható notebook két darab 17 hüvelykes képernyőt tudhat magáénak, melyek Full HD megjelenítésre képesek, Intel i7 processzor felel a virtuális vérkeringésért, ami mellett 8 GB DDR1333 RAM, 500 GB HDD szolgálja ki a feladatokat. Mindezek mellett megtalálható az NVIDA discrete graphics, HDMI, Super DVD drive, súlya pedig 4,5 kilogramm. Önmagához képest tehát nem túl nehéz, de vállon hordva egy idő után képesek vagyunk sorsközösséget vállalni az égboltot vállán tartó Atlasszal. A kétképernyős spacebook kezdő ára 1899 dollár lesz, ingyenes postázással és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.