Hirdetés

Játékbeli pénzt osztogat az NVIDIA



|

Egyelőre gyengécske az AMD Never Settle akciójára adott válasz.

Hirdetés

A múlt héten az AMD alaposan feladta a leckét az NVIDIA sajtósainak, ugyanis a gyártó bejelentette a Never Settle Reloaded kampányát, amely keretében a drágább Radeon videokártyákat megvásárlók olyan játékokhoz juthatnak hozzá ingyen, mint a Crysis 3, a Far Cry 3, a BioShock Infinity, az következő Tomb Raider, a Sleeping Dogs, vagy éppen a Hitman Absolution – némelyik ezek közül még piacra sem került.


Az NVIDIA erre válaszul most bejelentette, hogy GeForce GTX 650-nél drágább videokártyát megvásárlók játékbeli fizetőeszközt kapnak az alapvetően ingyenesen játszható World of Tanks, Hawken és PlanetSide 2 címekben, típustól függően az ajándék értéke játékokként 25 vagy 50 dollár.


Az akció gyors leszervezésének egyértelmű bizonyítéka, hogy az vállalat rendkívül kevés információt osztott meg a részletekről, ezen weboldalra látogatva csupán az tekinthető meg, hogy mely országokban ki forgalmaz résztvevő kártyát. Magyarország sajnos nem található meg köztük, noha a tájékoztatás szerint a teljes EMEA régióban elérhetőnek kellene lennie az ajánlatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.