Hirdetés

Játékegér a Novától



|

Pad is tartozik a Slider X 600-as mindentudó játékegérhez.

Hirdetés

 

A francia alapokon fekvő Nova bemutatta legújabb játékegerét, a Slider X 600-at. A csodaperiféria természetesen lézeres, és állítólag tönkretehetetlen, szupercsúszós kerámiatalppal szerelték, ami hozzájárul a jó sebességhez és a pontossághoz.

 

A nyolc darab programozható gombbal ellátott egér aranyozott USB csatlakozót kapott, és öt színben képes világítani. Vezetéke meglepetésre az oldalából jön ki.

 

Az egérhez tartozik egy úgynevezett OVER Slide egérpad is, ami 42 x 29 centiméteres. A 12 000 dpi-s kerámiafelületű pad akadásmentes, optimális használatot ígér.

 

Az egér ára 100 dollár (17 000 forint), míg a pad 40-be (7000 forint) kerül - mindkettő novembertől kapható, egyelőre csak az Egyesült Államokban.

 

nova_slider.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.