Hirdetés

Játékmonitor hihetetlen kontraszttal



|

Az Acer G24 50 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal rendelkezik - ilyen téren a legjobb monitornak számít a világon. A Predator játék-PC társa az új megjelenítő.

Hirdetés

 

Májusban nálunk is olvashattak az Acer új játék-PC-jéről, a Predatorról. Az Aspire G7700 (másik nevén) természetesen az abszolút felsőkategóriába tartozik, és a játékosok mindenfajta igényét képes kielégíteni - elég ha csak a három NVIDIA GeForce 9800 GTX grafikus kártyára, vagy a 8 gigabájt DDR2-es memóriára gondolunk.

 

A gyártó most egy ehhez a "szörnyeteghez" méltó megjelenítőt is bemutatott, amely a G24 fedőnevet kapta. A monitor narancssárga színű, noha az Acer metál rézvörösként hivatkozik rá - mindenki döntse el maga, hogy milyennek tartja (a szépsége szintén szubjektív, alaposan kettéosztja a felhasználók táborát).

 

aspire-predator-g2-black.jpg

 

A 24 hüvelykes kijelző egy téren a világ legjobbja címet is elhódította, ugyanis monitor még nem rendelkezett ekkora kontrasztaránnyal. A G24 50 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal bír, ami LCD-kijelzőknél abszolút világrekordnak számít az Acer szerint.

 

A monitor egyébként 1920 x 1200-as felbontásra képes, 2 milliszekundumos válaszidő és 400 nites fényerősség mellett. Természetesen további Acer-technológia is működik a panel mögött, az élesebb színekért és világosabb képekért.

 

A G24 PC-és konzol-vagy házimozibarát is egyben, ugyanis DVI és HDMI csatolóval egyaránt ellátták. Sajnos az Acer újdonságának egyelőre nincs ára, ahogyan tervezett megjelenési idejéről sem tudni még semmit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.