Hirdetés

Játékokban az Intel Core i5 méltó riválisa lehet az AMD Zen



|

Momentán erre utalnak az Ashes of Singularity kiszivárgott mérési eredményei.

Hirdetés

A WCCFTech jóvoltából értékelhető információk szivárogtak ki egy erősebb AMD Zen architektúrás processzor Ashes of Singularity-ben nyújtott teljesítményéről. A központi egység nyolcmagos, 16 threadet kínál az alkalmazások számára, a tesztelt mérnöki mintapéldány 2,8 - 3,2 GHz közötti órajelen működött.


Hirdetés


A DirectX 12 API-t használó játékban a hardver olyan 10 százalékkal teljesített jobban a négymagos Intel Core i5-4670K modellnél, és 12 százalékkal kapott ki az Intel Core i7-4790 CPU-tól. Az előzetes mérési eredményekből persze nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, azonban bizakodásra adnak okot, a sok magot és futtatói szálat kihasználni képes játékokban látszólag versenyképes teljesítményt nyújthat majd az architektúra.



Végső soron persze az árazáson múlik majd, hogy mekkora sikerre számíthatnak az idei év végén bemutatkozó, ám nagyobb mennyiségben várhatóan csak jövőre elérhetővé váló AMD Zen processzorok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.