Hirdetés

Játékos alaplapok a Gigabyte-tól



|

Célpont: ASUS, Republic of Gamers sorozat. Bemutató: CES 2011, január.

Hirdetés

A tajvani Gigabyte Technology megkezdte reklámhadjáratát legújabb termékvonalával kapcsolatban: a jövőben kifejezetten játékosoknak fejlesztett alaplapokat is szeretnének kínálni. Az első ilyen eszközöket a 2011-es, januári CES-en mutatja majd be a gyártó.

 

A G1-Killer elsősorban az ASUS ROG (Republic of Gamers) szériájával száll harcba. Egyelőre nem tudni, hogy csupán egy alaplapot látunk-e majd a CES-en, vagy már több modellel érkezik a Gigabyte. Az Intel processzorokat támogató hardverek vélhetően az LGA 1366-os foglalatú CPU-kkal birkóznak majd meg.

 

Áruk a tervek szerint pedig 300 dollár környékén marad, az ASUS ROG sorozattal szembeni versenyképesség miatt. Várhatóan érdekes hűtési megoldásokkal rukkol majd elő a Gigabyte, illetve a multi-GPU-támogatás sem lenne meglepő. Természetesen a memóriák órajelével is lehet majd "játszani", illetve további OC-lehetőségeket is ígér a Gigabyte.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.