Hirdetés

Játékos egér az Icon7-től



|

Manapság egyre komolyabban veszik a játékosokat, az Icon7 is így tett...

Hirdetés

A fent említett cégek közé tartozik az Icon7 is, mely most dobta piacra legújabb, kifejezetten játékosoknak készített egerét. A Z500 névre hallgató rágcsáló igencsak meggyőző tulajdonságokkal rendelkezik, és még jól is néz ki. A hangzatos LaserStream technológiának köszönhetően az egér akár 1000Hz/s válaszidőre képes, a DPI-t pedig 5 fokozaton állíthatjuk be.

 

1212icon7a_1.jpg

 


Az egér tetején kapott helyett a kapcsoló, melynek segítségével azonnal állíthatjuk a DPI-t a nekünk tetsző értékre, úgymint 800/1200/1600/200/3200.A gyártó természetesen nagy hangsúlyt fektetett az ergonómiára, hiszen ők is tudják, hogy nem elég a gyors egér, ha letörik közben a kezünk. A maximálisan ergonómikusra kialakított forma biztosítja a felhőtlen játékélményt akár hosszú-hosszú órákon át. A Z500-on hét darab programozható gombot találunk, az alján pedig a már alapnak számító teflon talpak laknak. Az készülék ára is igen barátságos, a nem a horror 20k+ kategóriában indul. Aki ilyet szeretne karácsonyra, mindössze 9 000 forint körüli összeget kell érte leszurkolni - annyit egyértelműen megér.

 

1212icon7b.jpg
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.