Hirdetés

Játékos egerek a Gigabyte-tól



|

Az M6900 optikai, az M6980 lézeres szenzorral dolgozik - mindkettő a játékosok kegyeit keresi.

Hirdetés

A Gigabyte Technology egyenesen két új egeret is bemutatott: mindkettőt a fürge ujjú játékos felhasználóknak szánják. Az M6900 és az M6980 egyaránt vezetékes, így bár meg kell küzdeni a dróttal, nincs akkumulátor, amit tölteni kell.

 

A természetesen ergonomikus kialakítású "rágcsálók" aranyozott USB csatlakozót kaptak. A M6900 optikai, míg az M6980 lézeres szenzort használ. Az M6900 esetében maximálisan 3200 dpi-ről beszélhetünk, és 30G-s gyorsulási értékről. A scrollkerék négy irányban mozgatható, és az egérre összesen öt, programozgató gomb került.

 

Az M6980 gumírozott borítást kapott, illetve piros helyett kék LED-es megvilágítást, ettől eltekintve külsőleg azonos a másik modellel. Ugyan a maximum dpi 2000, itt már hét gombbal gazdálkodhatunk, a makrók tárolására szolgáló Ghost Macro Engine-t pedig egy 8 kilobájtos beépített memória szolgálja ki. Sajnos az árcímkékről egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.