Hirdetés

Játékos notebook a Digital Stormtól



|

Az Intel platformra épülő gépbe GeForce GT 425M grafikus vezérlő került.

Hirdetés

A Digital Storm bővítette notebook-kínálatát, amelyet játékos beállítottságú felhasználóknak szán. A legújabb, xm15 névre hallgató modell 15,6 hüvelykes képernyővel rendelkezik, amely vagy 1366 x 768 vagy 1920 x 1080-as felbontást tesz lehetővé.

 

Az Intel platformra épülő gépbe egy NVIDIA GeForce GT 425M grafikus kártya került (Optimus technológia), 1 gigabájt memóriával. A mobil PC esetében Core i5 vagy Core i7 processzorok közül választhatunk, a memória maximálisan 8 GB lehet.

 

Két HDD vagy két SSD fér a noteszgépbe, amelyek RAID-ben működnek. A DVD-vagy Blu-ray-meghajtóval szerelt xm15 további kínálata a gigabites ethernet, a 802.11-es b/g/n Wi-Fi-modul, a Bluetooth-egység, egy integrált webkamera, HDMI kimenet, illetve USB 3.0-ás csatlakozó. A Windows 7 Home Premiuem 64 bites változatával ellátott gép indulóra 999 dollár.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.