Hirdetés

Játékos PC Zalman FPSGun egérrel



|

Játékos PC összeállításban kapott helyet a Zalman FPSGUN egere.

Hirdetés

Az iBuypower neve hazánk fiának nem lehet túl ismerős, mivel egy amerikai márkáról van szó, mely Európában elég elvétve látható. Ugyanakkor elismerésre méltó gépeket állítanak össze viszonylag széles árkategóriában. A Gamer Haf 9SE a kedvezőbbnek mondható szegmensbe tartozik, 1999 dolláros árával. Ezért cserébe kapunk egy jól kinéző házat, és egy Sceptre 20,1”-os LCD monitort.


Hardverekből is szép konfigurációt adnak a pénzünkért. A Gigabyte GA-EP45T alaplap, a Core 2 Quad 9550-es CPU, 4GB DDR3-as memória, 500GB háttértár, Blu-ray/HD DVD kombó meghajtó és az ATI Radeon HD4870X2 2GB RAM-al úgy gondolom, nagyjából minden igényt ki tud elégíteni, és a játékok grafikájával sem akadhat sok probléma. A rendszerhez kapunk jogtiszta Windows Vista Home Premium 64 bites operációs rendszert is.

 

ibuypower-gamer-haf-9se_large.jpg
 

 

Az ár magában foglalja a kiegészítőket is. A hangokról Logitech X-240 2.1-es hangrendszer gondoskodik, billentyűzetnek egy Logitech G15-öt kapunk abból is az újabb verziót, ami szerintem egy nagyon jó darab, magam is egy ilyet nyúzok egy jó ideje. Nagyon kényelmes használni, a makrók is jól jönnek, nem csak játékokban, hanem pl. képszerkesztésnél, valamint az LCD kijelzője is praktikus. A konfig mellé adott egér külön figyelmet érdemel.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.