Hirdetés

Játékos Powercolor tápegységek



|

A Powercolor első tápegységeit mutatta be, kifejezetten játékosoknak.

Hirdetés

Az AMD hű, grafikus kártyákat gyártó partnere, a Powercolor, elérkezettnek látta az időt, hogy belépjen a tápegységek piacára. A vállalat egyenesen két szériával, és összesen négy PSU-val jelentkezik. Mindegyiket játékosok számára kínálják.

 

Az Extreme sorozat egy 1000 wattos és egy 800 wattos modellt rejt, melyek moduláris kábelezéssel rendelkeznek, 80Plus Bronze minősítést kaptak, és halk, dupla golyóscsapágyas, 140 milliméteres ventilátor dolgozik bennük. A négy darab nyolctűs PEG-csatlakozóval a két PSU a komolyabb SLI és CrossFireX konfigurációktól sem riad vissza.

 

A kisebbik széria a Gaming család, amely egy 500 és egy 600 wattos tápegységből áll. Az Extreme szériához képest ezek nem rendelkeznek moduláris kábelezéssel, továbbá "csak" 80Plus minősítést kaptak. Ezekbe is halk ventilátorok kerültek, azonban ezúttal 12 centiméteresek. Mindegyik táp ATX v2.2-es, és japán kondenzátorokkal gyártják őket, amelyek az ígéretek szerint elképesztően tartósak. 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.