Hirdetés

Játékos, ROG szériás notebook az ASUS-tól



|

A G74Sx DirectX 11-es notebook Sandy Bridge-alapokra épít, és 3D-s lehetőségeket is kínál.

Hirdetés

Az ASUS az idei CeBIT kiállításon mutatta be legújabb, játékosoknak szánt noteszgépét, amely a gyártó közismert Republic of Gamers szériáját erősíti: a ROG G74Sx az Intel legújabb mobil platformjára, a Huron Riverra épül. A notebookba az NVIDIA GeForce GTX 560M grafikus kártyája került.

 

Az új ROG játékgép tetszetős külsőt kapott, matt fekete borítással. A 17 hüvelykes kijelző 3D-kész, a numpaddel kiegészített billentyűzet pedig háttérvilágítással is rendelkezik. Processzorát tekintve Intel Core i5 vagy Core i7 kérhető bele, maximálisan 16 gigabájt RAM társaságában.

 

A további kiegészítők sorát bővíti az optikai meghajtó, a beépített webkamera, valamint a HDMI 1.4-es kimenet, amelynek segítségével könnyedén csatlakoztatható a notebook egy 3D-s HDTV-hez is. Bár a ROG G74Sx megtekinthető a hannoveri kiállításon, ára és boltokba kerülésének ideje egyelőre ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.