Hirdetés

Játékosoknak készített LCD-tévé



|

Alacsony válaszidőkkel és HDMI 1.3-as csatolóval érkezik az új Aquos.

Hirdetés

A Sharp televízióit jól ismerjük, hiszen szerkesztőségünkben rendszeresen e gyártó termékeit használjuk televíziózással és házimozival kapcsolatos tesztjeinkhez. A legújabb, GP3U típusjelzésű modellskála első tagja egy 32 hüvelykes képátlójú típus lesz - a megcélzott felhasználói rétegnek megfelelően fényes fekete, bíbor, valamint fehér színekben.

 

sharp.jpg

 

Az 1080p felbontás mellett a specifikáció 10000:1-hez kontrasztarányt, 450 cd/m2-es fényerőt, 176 fokos betekintési szögeket, valamint 6 milliszekundumos válaszidőt ígér, külön aktiválható Vyper Drive elnevezésű overdrive rendszerrel. Külön öröm, hogy a mérnökök - végre - a piac igényei alapján HDMI 1.3-as csatolót alkalmaznak, szám szerint három darabot. Ezeken kívül két komponens bemenet, valamint dedikált mélynyomó-kimenet áll rendelkezésre.

mag127.jpg

A televízió még az Ünnepek előtt megjelenik a boltok polcain, körülbelül 300 ezer forintos áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.