Hirdetés

Játékosokra hangol a Sennheiser



|

Nem sokaknak kell bemutatni a Sennheiser-t, hiszen hazánkban is évek óta jelen vannak minőségi termékeikkel.

Hirdetés

A játékosok igényeit viszont nem minden esetben képesek kielégíteni a főleg zenehallgatásra kifejlesztett eszközök, így megszületett a HD 515 G4ME. A klasszikus, fület körbeölelő felépítés mögött nyitott doboz található, így hosszú távon is kényelmes viselést garantál, nem fog beizzadni a fül egy éjszakába húzódó lanparty-n sem.

 

hd515gaming_productimage.jpg

 

A fülest felruházták sok jól csengő technológiával, pint az E.A.R, vagy az ADDT, míg előbbi a hanghullámok fókuszálásán, és fülbe juttatásán dolgozik, addig az utóbbi az állóhullámok kiküszöbölésével próbálja javítani a hangminőséget. A mérnökök ezek mellé optimalizált neodimium ferro mágneses rendszert építettek be alumínium tekercsel, ezzel a gyártó szerint magas hatásfokot, és kitűnő dinamikát lehet elérni.

A 255 grammos fülhallgató 50 ohm-os impedanciával rendelkezik, a gyártó állítása szerint 14-től 26000Hz-ig van hitelesítve és maximálisan 108dB-es (SPL) hangnyomást hozhat létre. Érdekes adat lehet, hogy a THD 0,2% alatt marad, ez mindenképp figyelemre méltó.
A játékosoknak szánt perifériák közös jellemzője a hosszú kábel, itt sincs másképp, a csomag három métert tartalmaz, természetesen 3.5mm-es jack véggel. A szetthez tartozik még egy táska is, így a sérülésektől is meg lehet óvni utazás közben

Sennheiser termékeket a Basys forgalmaz hazánkban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.