Hirdetés

Játékra is alkalmas a Gigabyte ultrabookja



|

Meglepő módon még Windows 7-tel is kapható lesz a noteszgép.

Hirdetés

Ma délelőtt a Gigabyte bejelentette az U2442F ultrabookját, amely a rivális eszközöktől elsősorban a grafikus alrendszere terén térhet el, ugyanis a vállalat mérnökei elsősorban a játékokra éhező vásárlók számára az integrált Intel HD4000 mellett NVIDIA GeForce GT 650M és 730M lapkákkal is kínálni fogja a laptopot. Különálló GPU-s modellt választva természetesen használható az Optimus technológia, így alapfeladatok esetén a plusz chipek ellenére nem csökken majd észrevehetően a laptop akkus üzemideje.


Sajnos a termék piacra kerülésének részleteiről egyelőre nem adott tájékoztatást a gyártó, ám biztosan nem lesz olcsó a termék: a 14 colos kijelzője 1600×900 pixeles, modelltől függően a lelkét kétmagos Intel Core i7-3517U (1,9-3 GHz) vagy i7-3537U (2-3,1 GHz) processzorok adhatják, a rendszermemóriának mennyisége pedig 4 / 8 GB lehet (16 GB-ig bővíthető a notesz).


A 128/256 gigabájtos szilárdtest-meghajtók mellett 128 gigás SSD + 750 GB-os HDD kombóval is elérhetővé váló U2442F meglepő módon Windows 8-cal és Windows 7-tel egyaránt megvásárolható lesz, a pontos specifikációk a termék gyártói adatlapján tekinthetőek meg.

.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.