Hirdetés

Játékra is jó az új Intel NUC



|

Az új Skull Canyon NUC egy Core i7-6770HQ processzorra épít.

Hirdetés

Az Intel bemutatta az első olyan NUC jellegű gépét, amely már kifejezetten játékra is alkalmas. A koncepció már eddig is veszélyt jelentett az SFF mini gépekre, mostantól a helyzet még kiélezettebb. 

Hirdetés

A NUC6i7KYK egy olyan új Skull Canyon NUC, amely bár méretében a duplája az átlagos társainak, de 1080p alatt már tökéletes játékélményt garantál (720p vagy 900p). Emellett az olyan külső grafikus megoldásokat is támogatja, mint például a Razer Core. 

Az új gépben egy Core i7-6770HQ processzor dolgozik, Skylake-alapokon. A négymagos lapka HyperThreadinget, 6 MB L3 cache-t és 128 MB L4 cache-t kínál, a grafikáért az Intel Iris Pro Graphics 580 felel. 

A CPU-magok 2,6 és 3,5 GHz-es órajel között tudnak dolgozni, míg az iGPU 950 MHz-en. 

A 40 Gbps-os adatátvitelt biztosító Thunderbolt 3 csatlakozón keresztül külső videokártyával is felturbózható a gép teljesítménye. 

A barebone kivitelű modell 650 dollárba kerül, ami nagyon kedvező a CPU 435 dolláros árát nézve. A teljes gépbe tesznek még 16 GB DDR4-2133-as RAM-ot, egy 256 GB-os SSD-t és Windows 10-et, 999 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.