Hirdetés

Játékra szánt PC-ket szállít az AMD



|

Nemsokára érdemes lehet odafigyelni az AMD Game! logóra.

Hirdetés

Az AMD bejelentette új megoldását, a kifejezetten játékosoknak szánt AMD Game! platformot. Az új megoldás nem titkolt célja, hogy növelje a gyártó piaci részesdését a kiskereskedelemben, hiszen a felhasználók szeretik a komplett megoldásokat. Bár nálunk igen bevett gyakorlat még mindig az, hogy a felhasználók alkatrészenként rakják össze a számítógépeiket, de külföldön jóval ritkább az ilyen konfiguráció, ott jóval sikeresebben indul egy nagyobb gyártó nevével fémjelzett, speciálisan egy-egy felhasználói szegmensnek szánt platform.

 

amdgame.jpg

Az AMD bejelentése szerint olyan gépeket fognak összeállítani, amelyek megvásárlásával a felhasználó kiegyensúlyozott teljesítményt fog kapni a mai játékok igényeihez. Nem ritka ugyanis az a trükk, hogy az „akciós" számítógépekbe nagy teljesítményű processzort tesznek, mellé pedig egy harmatgyenge grafikus kártyát. Az egyszeri vásárló csak a nagy gigahertzet látja és esetleg botor módon bedől a reklámnak, majd otthon meglepve konstatálja az új szerzemény szánalmas teljesítményét.

Ezt elkerülendő az AMD mérnökei karöltve olyan forgalmazókkal, mint az ACER, a Logitech, a Microsoft és az Alienware, olyan asztali PC-ket kíván forgalmazni, amelyek nem elsősorban a vásárlók lehúzásáról szólnak. Az AMD partnerei számára már elérhetőek a gyártani kívánt számítógépek specifikációi, és a tervek szerint az év második felétől már mindenütt kaphatóak is lesznek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.