Hirdetés

Jelentős változások az ultrabookok szabványában



|

A Windows 8 megjelenését követően nem volt meglepő, hogy az Intel átszabta a követelményeket.

Hirdetés

Immáron néhány hónapja, hogy a Microsoft kiadta a Windows 8-at, amelynek a megjelenését követően nem volt meglepő, hogy az Intel átszabta az ultrabookok szabványait. A jelenlegi ultrabookoknak nem csak méret- és tömegbeli kritériumokat kell teljesíteniük, de kell legyen SSD-meghajtójuk, hosszú üzemidejű akkumulátoruk és instant-on funkciójuk.

A következő generáció a negyedik szériás Core architektúrára épül, integrálja a Wi-Dit, az Intel vezeték nélküli kijelzős szabványát, tartalmaz többpontos érintőképernyős, és legalább 8 órás üzemidőt biztosít.

Az új funkciók miatt az alapanyagok átlagára emelkedik majd, ami kicsit sem jön jól a partnereknek, akik az ultrabookok árait szeretnék letörni. Az Intel az átlagárat az év végére 599 dollárra akarja csökkenteni, ami nagyon ambiciózus a jelenlegi árakat tekintve.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.