Hirdetés

Jó áron vihető az Apple új iPadje



|

Gyakorlatilag egy felújított iPad Air 2-t hozott az Apple, a márkához képest szokatlanul kedvező áron.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően valóban új készülékeket mutatott be az Apple, de ezúttal csak egyetlen iPad érkezett. Ennek 9,7 hüvelykes kijelzője van, gyakorlatilag az iPad Air 2-t váltja le, és belépőkategóriásnak számít.

Hirdetés

Aki mostantól Apple táblát szeretne venni, az a legolcsóbban az új iPadhez juthat. A 9,7 hüvelykes verzió ezüst, arany és asztroszürke színekben, március 24-től vihető haza. A 32 GB-os modell 132 990 forintba kerül, ami a márkánál szokatlanul kedvezőnek számít. A 128 GB-os kiadás 169 990 forintba kerül, illetve feláras mindkettő, ha mobilinternet-képes változatra van szükség. 

A következő lépcső a kínálatban már a 128 GB-os iPad mini 4, 162 990 forintért, azután pedig az iPad Pro modellek jönnek, jelentősen drágábban. 

Az új iPad 9,7 hüvelykes kijelzője 2048 x 1536 pixelt jelenít meg, ez alatt az Apple A9-es processzora található, 8 és 1,2 megapixeles kamerákkal. Van Touch ID-s ujjlenyomat-olvasó, az akku 10 órás üzemidőt garantál. 

Az Apple piros iPhone 7 és iPhone 7 Plus modellekkel kísérte az új iPadet, továbbá lesz 32 és 128 GB-os iPhone SE is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.