Hirdetés

Jó üzlet az elektronikus könyv



|

Az elmúlt egy év alatt megduplázódott a könyvkiadók bevétele.

Hirdetés

Az elektronikus könyvek piaca igazi robbanáson esett át az elmúlt egy évben. A legfrissebb adatok szerint közel megduplázódott az eladások értéke, amely a 2011-es január és júniusi időszakban befolyt 30 millió angol fontról 84 millióra emelkedett.

 

Ezek a számok újabb bizonyítékok arra, hogy az elektronikus könyvekkel a jövőben is számolni kell; de elég csak az Amazon mostani bejelentésére gondolni, amelyben azt közölték, hogy már több e-bookot adnak el Kindle-re, mint amennyi papíralapút összesen.

 

Az eladások kiugró növekedése azt jelzi, hogy az elektronikus könyveket az olvasók és a kiadók is gyorsan elfogadták. Az e-bookok sikere ellenére a fizikai könyvek sem kerültek hátrányba, az eladásaik ugyanis mindössze 0,4 százalékkal csökkentek, 985 millió fontról 982 millióra, darabszámban pedig 260 millióról 251 millióra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.