Hirdetés

Jó vételnek tűnik az új AMD A8-7670K APU



|

Még egy kis játékra is alkalmas a Kaveri Refresh termék.

Hirdetés

Ma délután az AMD bejelentette a leggyorsabb A8-szériás APU-ját. Az A8-7670K jelű egység ajánlott fogyasztói ára 118 dollár (~34 ezer forint), elsősorban költséghatékony otthoni számítógépekbe javasolja a gyártó. A Kaveri Refresh (Godavari) családba tartozó modellbe négymagos processzor került, a 4 MB másodszintű gyorsítótárral ellátott CPU a terheléstől függően és gyárilag 3,6 – 3,9 GHz közti órajelen működhet.


Az AMD szerint a hardverbe épített Radeon R7 grafikus alrendszer még játékra is alkalmas, egyes népszerű online címekben – mint például a DOTA2, vagy éppen a Counter Strike: Go – magasabb képkockasebességet nyújt az Intel Pentium G3258 és NVIDIA GeForce GT 730 párosánál. A grafikus teljesítmény könnyen és olcsón fokozható, ugyanis az A8-7670K összeboronálható CrossFire-ben a Radeon R7 240 vagy R7 250 dedikált grafikus kártyákkal.


Hirdetés

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.