Hirdetés

Jobb a PlayStation 4, mint az Xbox One



|

5 millió fogyott eddig az Xbox One-ból, ami így alulmaradt a PlayStation 4-gyel szemben.

Hirdetés

A Microsoft hivatalos adatai szerint az Xbox One konzolból világszerte mindeddig 5 millió darab fogyott el. A szám ugyanakkor csalóka, ugyanis nem konkrét eladásokról van szó. Az 5 millió az a szám, amennyit a kereskedőknek el tudtak adni, és nem az, amit ténylegesen haza is vittek a vásárlók. 

Hirdetés

Az Xbox One Amerikában márciusban 60 százalékkal teljesített jobban, mint az Xbox 360 ugyanezen időszaka alatt. Az év elején még 3,9 millión állt az Xbox One, amiből úgy tudni, akkor 3 milliót értékesítettek ténylegesen is. 

A Sony ezzel egyértelműen a Microsoft előtt jár, ugyanis április 6-ig világszinten 7 millió PlayStation 4-et adtak el, itt azonban tényleges, fogyasztóknak való eladásról van szó. Maga a PlayStation 4 ugyanolyan összehasonlítás szerint 94 százalékkal előzi meg eladásokban az elődjét, a PlayStation 3-at. Az NPD szerint a Sony már három hónapja a Microsoft előtt jár, ami a hardveres eladásokat illeti, így ilyen értelemben jobbnak mondható az ő termékük. 

A Microsoft konzolját tekintve szoftveres oldalon a Titanfall bizonyult a legkedveltebbnek márciusban. A múlt hónapban összesen 2,7 millió játékot vettek a felhasználók a konzolhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.