Hirdetés

Jobb, ha nem frissíted a Sony okostévéd - frissítve



|

Több Bravia okostévé is használhatatlanná válik, miután frissül rajta az Android rendszer.

Hirdetés

Egyre több felhasználó panaszkodik rá, hogy a Sony Bravia okostévéje használhatatlanná vált, miután azon frissítette az Androidot. Az érintett készülékeket néha be sem lehet kapcsolni, van, amelyik némi idő után nem reagál semmire. 

Hirdetés

A Sony Bravia KDL-55W800C, a KDL-65W850C, a KDL-50W755C és a KDL50W800C biztosan érintettek az ügyben, de úgy néz ki, hogy más Android 5.0-val kiadott Sony okostévék is szenvednek a problémától

Miután a tévék Lollipopról Marshmallow-ra frissülnek, a problémák egyből felbukkannak. A tévék nem reagálnak, és kizárólag a konnektorból való kihúzás segít kikapcsolni azokat. 

Az első panaszok még decemberben érkeztek, sokan pedig kétségbeesetten keresték a megoldást a lejáró garanciák miatt. Az eddigi megoldások kizárólag átmeneti gyógyírt jelentettek. A Sony egyik dolgozója is próbált ötletelni, de a sok várakozás és kihúzás sem oldja meg a gondokat. 

A jó hír az, hogy a Sony mérnökei már dolgoznak a megoldáson. A rossz, hogy aki már pórul járt, annak egy rosszul működő tévével kell kivárnia a javítást. 

Frissítés: a Sony tájékoztatása szerint a hazai Sony készülékeket egyáltalán nem érinti a jelenség. A problémás frissítést az európai piacon mindeddig nem adták ki, és jelenleg is alapos teszteket folytatnak az egész régióban. A cél az, hogy garantálják a felhasználók elégedettségét és a rendszer hibamentességét, mielőtt a Marshmallow-t kiadnák a készülékekre Európában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.