Hirdetés

Jobban szerepel a vártnál a Seagate



|

A gyártó biztosította a második helyét a HDD-piacon, amely továbbra is drága marad.

Hirdetés

December 19-én végleg a Seagate-be "olvadt" a Samsung merevlemez-divíziója. A gyártó a legfrissebb hírek szerint úgy tűnik, biztosította a második helyét a HDD-piacon, a bevételei pedig nagyobbak voltak a vártnál.

 

Míg az elemzők a legutóbbi negyedévre 2,79 milliárd dolláros árbevételt jósoltak, addig 3,1 milliárd folyt be - méghozzá 47 millió eladott HDD-ből, amelyből 700 000 darab Samsung modell volt.

 

A Seagate szerint a HDD-árak 2012-ben is stabilak maradnak, ez viszont nem túl jó hír a vásárlók számára. A stabil árak ugyanis azt jelentik, hogy a megduplázódott vagy megháromszorozódott HDD-árak még legalább hónapokig maradnak. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.