Hirdetés

Jöhetnek a testre szabott külsejű mobilok és laptopok



|

A Vibrant Gorilla Glassnak hála bármit lehet nyomtatni egy okostelefon hátuljára vagy laptop külsejére.

Hirdetés

Bár egyes gyártók a fém házas okostelefonokra és laptopokra szavaznak, a Galaxy S7 jól mutatja, hogy az üveg házba burkolt készülékek iránt is nagy az érdeklődés. 

Hirdetés

Ezt és az egyedi eszközök iránti vágyat igyekszik kihasználni a Corning, amelynek az újdonsága a Vibrant Gorilla Glass

Az újdonság lényege az, hogy az üveg felületre színes képeket, logókat és fotókat lehet nyomtatni - vagyis abszolút egyedi burkolattal érkezhetnek a jövő okostelefonjai és laptopjai. 

Mivel a gyártók a strapabíró kialakítás mellett az egyediségre is törekednek, ezért várhatóan nagy lehetőséget jelent a Vibrant Gorilla Glass a piacon. 

Mit lehet mindebből kihozni? Az egyik első példa az Acer új Chromebookja volt, amely épp ilyen testre szabható Vibrant Gorilla Glass bevonattal újított. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.