Hirdetés

Joker a Samsungtól



|

A Samsung legújabb DVD írója abszolút mindenevő és közvetlen lemezcímkézésre is használható.

Hirdetés

A +R és -R nyersanyagcsalád teljeskörű ismerete -- beleértve a kétrétegű médiákat -- ma már alapkövetelmény, viszont DVD-RAM írásra nem minden meghajtó képes. Tesztalanyunk nyolcszorosan írja a legújabb, kétrétegű DVD+R9-t, négyszeresen a „mínuszos” DVD-R DL-t. Újraírásban maximális tempót tesz lehetővé, nyolcszorosan kezeli a DVD+RW és hatszorosan a DVD-RW médiát. Ötszörös sebességgel írja a DVD-RAM-ot, mely egy nagyságrenddel biztonságosabb a többi újraírható DVD változatnál és Windows XP alatt a behelyezett RAM lemezek mindenféle telepítés nélkül azonnal, egyfajta óriásfloppyként használhatók.

Samsung SH-162L

A belső, ATAPI csatlakozású modell fehér vagy fekete előlappal vásárolható. Még OEM kiszerelésben is mellékelnek hozzá komplett Ahead Nero szoftvercsomagot, amivel megtervezhetjük, felgravírozhatjuk elegáns, szépia színezetű LightScribe címkéinket. DVD albumok összeállításához, biztonsági mentésekhez, DVD lejátszáshoz és DVD albumok átméretezéséhez is tartalmaz eszközt a kollekció. Mindenre kiterjedő kompatibilitása, használható szoftvercsomagja, no meg kedvező, bruttó 11310 forintos ára miatt jó vételnek tartjuk az SH-S162L-t hobbi célú kreatív felhasználásra vagy akár munkahelyi mentésekhez is.

Mintegy ezer forinttal drágábban megvásárolható a dobozos változat is, mely a beszereléshez szükséges csavarokat és a szalagkábelt is tartalmazza.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.