Hirdetés

Jól alakulnak az AMD bevételei



|

Éves szinten minimális növekedést mutatott az AMD, a videokártyák tekintetében nincs változás.

Hirdetés

Az AMD (Advanced Micro Devices) nem számolhat be olyan rekordszintű bevételekről, mint az Intel, azonban biztonsággal mondhatja, hogy az idei első negyedéve kielégítő volt. A vállalat összes árbevétele 1,61 milliárd dollár volt, ami az előző negyedévhez képest 2 százalékos visszaesés, éves összehasonlításban azonban 3 százalékos növekedést jelent.

 

Az idei első negyedévben főleg az AMD Fusion APU-k dobták meg az AMD termékek iránti keresletet, amelynek mértéke meghaladta a gyártó várakozásait. A mostanában szállított Llano APU-któl így értelemszerűen hasonlóan sokat vár az AMD.

 

Az AMD-nél a grafikus kártyák üzletága az előző negyedévhez képest 3 százalékos visszaesést produkált árbevétel tekintetében, míg éves szinten nagyjából változatlan maradt. Az AMD az idei második üzleti negyedévre a mostani hasonló vagy minimálisan rosszabb bevételeket vár.

 


Kapcsolódó fórumtémák:

Processzorvásárlás

AMD processzorok

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.