Hirdetés

Jól fest a Philips legújabb monitora



|

A 24 hüvelykes Philips Moda 245C7QJSB stílusosan sikerült, három oldalon is különösen vékony keret veszi körbe a kijelzőt.

Hirdetés

A Philips legújabb monitora a Moda névre hallgat, és a 245C7QJSB kódnéven lesz keresendő a 24 hüvelykes, full HD-s felbontású modellek között. 

Hirdetés

Az eszköz IPS panelre építkezik, és már első ránézésre meglehetősen stílusos. Ezt főképp annak köszönheti, hogy felül és két oldalon gyakorlatilag keret is alig veszi körbe a kijelzőt. A minimalista formatervezés mindössze 2,5 milliméteres keretet jelent. Ezzel persze a többmonitoros konfigurációkban is előnyös a használata. 

Nem sokkal vastagabb maga a monitor sem, amely mindössze 5,2 milliméteres. A Moda DisplayPort, HDMI és VGA csatlakozókat kínál. 

Természetesen villódzásmentes technológiával igyekszik elkerülni a szemeink idő előtti kifáradását, a mélyfekete részleteket pedig a SmartContrast technológiával emeli ki. A menüben való egyszerűbb navigálást az EasySelect gomb segíti, hátul. 

A WLED-es háttérvilágítás maximum 250 cd/négyzetméteres fényerőt garantál. A februárban érkező monitor ajánlott vételára 219 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.