Hirdetés

Jól fogadják a hibrid HDD-ket



|

Legalábbis a Western Digital szerint nagy az érdeklődés a PC-gyártók felől.

Hirdetés

A hibrid merevlemez egy hagyományos HDD és némi NAND Flash memória házasságából születik. A jóval gyorsabb NAND a gyakran használt fájlokat (például rendszerfájlok) tárolja, így pedig a rendszer számára kiváló sebességet biztosít. 

 

A Western Digital szerint mindegyik gyártópartnerük erős érdeklődést mutat az 5 és a 7 milliméteres hibrid merevlemezeik iránt, és szívesen választanának ilyen eszközt egy SSD vagy egy dupla meghajtós konfiguráció helyett. A WD idén szeptemberben mutatta be az 5 millis HDD-it, azóta pedig már gyártani is kezdte őket.

 

2013. első felében egyelőre csak a gyártók élvezhetik majd az új hibrid meghajtókat, a felhasználók ugyanis csak a jövő év második felében jutnak majd hozzájuk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.