Hirdetés

Jól használható érintős egybegépek a HP-től



|

Az asztallap síkja alá dönthetőek az ENVY Recline modellek.

Hirdetés

Ugyan az utóbbi években a HP termékei nem kimondottan a mindent elsöprő „innovációjukról” voltak híresek, ám az IFA-kiállításon a vállalat most előrukkolt az érintőkijelző kihasználása szempontjából eddig legígéretesebbnek tűnő all-in-one számítógépekkel. Az Envy Recline család megjelenítői teljesen vízszintes pozícióban is használhatóak, ám ami ennél fontosabb, hogy az asztal szélére helyezve őket a paneljük bedönthető asztallap síkja alá.

Hirdetés


A széria jelenleg két modellből áll, amelyek közt az egyetlen komoly különbséget az 1920×1080 pixeles érintőkijelzőjük átlója jelenti: a kisebbik 23, míg a nagyobbik 27 colos. Fontosabb ismert tulajdonságok: Intel Core iX processzor, akár 16 GB RAM, NVIDIA GeForce GT 730M GPU, akár 1 terabájtos háttértár, Bluetooth, Wi-Fi, HDMI bemenet, 5 darab USB kapu, Beats Audio, Windows 8, tartozék vezeték nélküli billentyűzet és egér.


A termékek elméletileg napokon belül piacra kerülnek, az kezdő áruk 999 és 1399 dollár lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.