Hirdetés

Jól jár az Intel az iPhone 7-tel



|

A modemrendelések miatt 1,5 milliárd dolláros árbevételre számíthat az Intel.

Hirdetés

Tavaly október óta folyamatosak a pletykák, amelyek alapján az Intel 7360-as LTE modem cseréli le a Qualcomm megoldásait az Apple iPhone 7 és iPhone 7 Plus okostelefonjaiban. 

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a pletykák igazak. A Cowen and Co. elemzője szerint az eddig vártnál még nagyobb arányban fordulnak majd elő az Intel chipek az új iPhone-okban. 

Timothy Arcuri becslései szerint az Intel 100-110 millió 7360-as LTE modemet szállít majd az Apple-nek az idei modellekhez. Ez a duplája a korábban vártnak, és a teljes iPhone-kínálat 50 százalékát jelentheti. Ha így lesz, akkor a megrendelés 1,5 milliárd dolláros árbevételt jelent az Intelnek. 

A szakértők szerint az Intel a megrendeléssel könnyen elérheti, hogy később az Apple SoC-je is tartalmazza a modemjét. Ez helyet takarítana meg, aminek köszönhetően az iPhone laposabb lehetne, vagy épp nagyobb akkut kaphatna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.