Hirdetés

Jól megy a PS2 Európában



|

Hirdetés

A cég az utóbbi hetekben egymillió konzolt adott el Európa PAL-TV technológiát használó térségében, Ausztráliában és a Közel-Keleten, amit úgy értelmeztek, hogy elkezdődött a karácsonyi vásár. A cég szóvivője Londonban elmondta, hogy "a karácsonyi vásár egészében lassabban indult be, mint tavaly, de most már látható a fellendülés".


A Sony augusztus végén arról beszélt, hogy 2003-as pénzügyi évében (ami 2003 márciusában zárul le) 14 millióra emelkedik az eddig Európában eladott konzolok száma, ami tetemes növekedés a 2002-es pénzügyi év 5,6 milliós installált bázisához képest. A PlayStation 2 a Nintendo Gamecube konzoljával versenyez a piacon, amely az idén került forgalomba, és az elemzők év végéig 2,5 millió eladott példánnyal számolnak. A harmadik helyen a Microsoft Xbox konzolja áll, amelyből Európában az év végéig 1,5 millió darab kelhet el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.