Hirdetés

Jön a 10,1 hüvelykes Samsung Galaxy Tab A



|

Júniusban érkezik a német piacra, és feltehetően a többi országba is.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Tab A sorozata középkategóriás táblagépekből áll, és 2015-ben indult el egy 8 és egy 9,7 hüvelykes modellel. Idén egy 7 hüvelykessel bővült, most újabb kiadás várható. 

Hirdetés

Erről maga a Samsung árulkodott a német weboldalán, ahol a 10,1 hüvelykes modellt mutatta meg. A Samsung Galaxy Tab A 10.1 Németországban már júniusban elérhető lesz. 

Azt nem tudni, hogy a többi országba mikor érkezik meg, de minden bizonnyal nem kizárólag Németországban forgalmazza majd a tabletet a Samsung. 

Az eszköz 1920 x 1200-as felbontású kijelzőt, 1,6 GHz-es, nyolcmagos processzort, 2 GB RAM-ot és 16 GB tárhelyet kapott. Maximum 200 GB-ig bővíthető microSD-kártyával. 

Az akku 7300 mAh-s, a kamerák 8 és 2 megapixelesek. A specifikációk listáját 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2, GPS és opcionálisan LTE erősítik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.