Hirdetés

Jön a 13,3 hüvelykes Dell Vostro V131 9,5 órás üzemidővel



|

Egy erős munkanapot is kihúzhatunk a 2,1 centiméter vastag géppel.

Hirdetés

Nagyon kényelmes, 13,3 hüvelykes méretet választott új üzleti noteszének a Dell, közben ügyelve a teljesítményre, üzemidőre és könnyedségre is.

 

Sokan keresnek manapság ilyen méretű noteszgépet, a 13,3 hüvelykes méret elég ahhoz, hogy olvasható, használható képernyőterületet kapjunk, ugyanakkor lehetővé teszi könnyű, kis tömegű laptopok tervezését. A Vostro V131 csupán 2,1 centiméter vastag, tömege csak kicsit több, mint másfél kilogramm (1,65 kg), ugyanakkor kapható olyan változatban is, melynek akkumulátor üzemideje 9,5 óráig nyúlhat (persze némi tömegtöbblettel).

Gyárilag a Windows 7 Home Premium 64 bites változatát tartalmazza a rendszer, Intel Core vagy Celeron processzorokkal rendelhető. Négy GB-ig nyújtózhat a RAM mérete, a merevlemezből pedig legfeljebb 500 GB-osat kérhetünk. Nem hiányozhat a Gigabit Ethernet, a multi memólriakártya olvasó és a 802.11n-es Wi-Fi sem, jól jön a Bluetooth 3.0 és az USB 3.0 révén igazán felpörgethetjük kompatibilis külső meghajtóink teljesítményét.

A ma igen népszerű chiclet stílusban készült a billentyűzet, mely opcionálisan háttérvilágítással is rendelhető. Opció lehet még a HD webkamera, a 3G vagy 4G (WiMAX vagy LTE) modul és az SRS Premium Voice Pro.

 

Jelenleg Amerikában rendelhető a készülék, induló utcai ára 499 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.