Hirdetés

Jön a 840-es Samsung SSD sorozat



|

Általános és professzionális változata is lesz az új meghajtónak.

Hirdetés

Itt a Samsung legújabb, 840-es SSD sorozata, amelynek tagjai SATA 6.0 Gb/s interfészen keresztül kapcsolódnak a számítógéphez, és két (általános és professzionális) változatban lesznek kaphatók.

 

 

MDX kontroller fogja össze a Samsung új meghajtóit. A sorozat "PRO" tagjának teljesítménye véletlenszerű olvasás során kiemelkedően magas, akár 100 000 művelet másodpercenként, míg írás esetén akár 90 000 művelet. A véletlen olvasás nagy sebessége előnyt jelent a párhuzamos feladat végrehajtás során, ami jellemző terhelési forma egy mai laptopban vagy asztali PC-ben. A PC Mark 7 Score (gyártói) mérései szerint hogy a teljes rendszerteljesítmény a 840 PRO SSD-k alkalmazása esetén hozzávetőleg háromszor jobb, mint a hagyományos merevlemezek használatakor. Az újdonságok októbertől kaphatók.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.