Hirdetés

Jön a csúcsfelbontású Kindle Paperwhite



|

Az Amazon állítólag egy nagyfelbontású Kindle Paperwhite-on dolgozik.

Hirdetés

Még nincs két hónapja, hogy az Amazon bemutatta az új Kindle Paperwhite-ot. A TechCrunch értesülései szerint azonban már most dolgoznak az aktuális modell frissítésén, a jövőre megjelenő utódon. Ez a tervek szerint valamikor a második negyedévben érkezhet meg, a legfőbb újdonsága pedig a nagyfelbontású, négyzethüvelykenkénti 300 képpontos képernyő lesz. 

Hirdetés

Az Amazon ezzel a húzással beéri az egyik riválisát: a Kobo Aura HD az eddigi legnagyobb felbontást kínáló e-könyv-olvasó volt, hüvelykenként 265 képponttal. Az idén októberben megjelent Kindle Paperwhite csak 212-t tud. 

A jövőre érkező utód emellett külsőre inkább a Kindle HDX-re hasonlíthat, és az idei változatnál is könnyebb lesz. A hírek szerint az Amazon a műanyagot már matt üvegre cseréli. Panasz azért az idei modellre sem lehet, hiszen ez a gyártó első önmagát megvilágító, elektronikus tintát használó könyvolvasója. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.