Hirdetés

Jön a fehér Xbox One



|

Két plusz kiadással igyekszik felpörgetni a keresletet a Microsoft.

Hirdetés

A Microsoftnak lassan úgy tűnik, kisebb csodát kell tennie, amennyiben nyereségessé akarja varázsolni az Xbox One-t, és legyőzni eladásokban a PlayStation 4-et. Ehhez most két különleges kiadást dobnak a piacra, külön játékokkal. A 100 dolláros árkedvezmény és a Kinect kihagyása állítólag megduplázta a keresletet Amerikában, de ez még így kevés volt. 

Hirdetés

Az egyik új kiadás egy fehérre festett Xbox One lesz, vezeték nélküli kontrollerrel, játékon belüli tárgyakkal és további meglepetésekkel. Ezek közül az egyik a Sunset Overdrive teljes verziója lesz. A fehér konzol azért is különleges, mert eddig kizárólag Microsoft-dolgozók kaphattak ilyet. Október 28-tól 399 dollárért cserébe már bárki hazavihet egyet. 

A második különleges kiadás speciális dizájnt és kontrollert kaphat, illetve ajándékba egy Call of Duty: Advanced Warfare játékot. Extraként a belső tárhely méretét 500 gigabájtról 1 terabájtra növelik. Ez a csomag 499 dollárba kerül majd, és november 3-tól lesz elérhető, ugyancsak Kinect nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.